Карта на сайта

Начало

Проверете дали сте попаднали на точносто място и ако да – заявете своето копие от безплатния доклад „Асансьорна реч: Какво да казваш всеки път, когато имаш контакт с потенциални клиенти, така че да ги накараш да проявят интерес и да купят твоя продукт или услуга?“

За нас

Бизнес консултант и коуч, който помага на собствениците на малък бизнес, които страдат от това, че нямат достатъчно клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко време.

Какво отличава работата на Сашо от тази на останалите консултанти, какво можете да очаквате от него и работи ли всичко това?

Наемете Александър Николов за лектор на Вашите събития.

Питаш ли се постоянно: „Защо не мога да открия начин да достигна до повече клиенти и да работя на по-високи цени?“ „Защо работя толкова много, а не намирам време за истински важните неща в живота и бизнеса ми?“ „Мога ли да развия бизнеса си и едновременно с това да имам повече свободно време?“ Вижте това послание от сърце!.

Програми

В различните програми вие получавате ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направите, а аз отговарям на вашите въпроси, дискутирам изпълнените от вас задачи и задаваме план за действие за удвояване на вашия бизнес за рекордно време.

Всяка програма включва много практически задачи, доказани стратегии и препоръки, които пестят време. Това означава, че няма нужда да преоткривате колелото, за да получите ръст в бизнеса си. Вие директно получавате нужните средства за да удвоите бизнеса си.

Обученията, представени на тази страничка, са достъпни в Клиентския портал на Ликора. След закупуването на дадена обучителна програма ще получите по и-мейл потребителско име и парола за достъп до нея.

Какво всеки предприемач трябва да знае и създаде, за да има повече клиенти и повече време за себе си

  • Безплатна стратегическа среща, която ще ви помогне:
    • Да прецизирате целите си за следващите 12 месеца;
    • Да имате яснота за това какво може да ви спре или забави да постигнете целите си;
    • Да формирате план за действие;
    • Ще си тръгнете от срещата вдъхновени да направите промени във вашия бизнес.

Отзиви

Можете да видите и да се вдъхновите от успешните истории на част от моите клиенти.

Събития

Заявете участие в живите лекции или семинари с Александър Николов. Вижте актуалния календар на тази страница.

Блог

Различни статии, най-общо обединени от темата развитие на бизнеса.

Как по-лесно и по-бързо да привличате повече клиенти към вашия бизнес – вижте различни стратегии и инструменти за това.

Как можете да постигнете стандарта на живот, който желаете или да изградите навици, необходими ви в ежедневната работа? Как по-ефективно да планирате седмицата/месеца/годината или да бъдете по-фокусирани към приоритетните за Вашия бизнес дейности? Вижте различните статии по темата.

Клиентски портал

Ако сте закупили някоя от обучителните програми (видео или аудио обучения) или сте участник в коучинг програма, посетете този линк, влезте с потребителското си име и парола и ще бъдете отведени до страничка, на която ще видите всички закупени от Вас програми.

Контакти

Вижте как да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или ако желаете да получите повече информация за различните коучинг или обучителни програми.

Мисия

Общи условия за изполване на този сайт

Политика за защита на личните данни