Привличай клиенти с офлайн и онлайн кампании

Александър НиколовБлог, Привличане на клиенти

По колко канала привличаш клиенти за твоя бизнес?

И преди съм писал в блога за това, че очевидно ще има голяма разлика за твоя бизнес, ако привличаш клиенти по 5-6 канала вместо по 1-2 канала. Представи си колко пъти усилваш ефекта, ако привличаш клиенти и по още повече канали – например по над 10 различни канала.

И когато използваш много канали и стратегии за достигане до нови клиенти, аз вярвам, че е важно да го правиш и офлайн, и онлайн.

Разбира се, има някои бизнеси, които по същността си са само онлайн бизнеси (например онлайн магазини) и се предполага че те привличат клиенти само онлайн. За повечето бизнеси обаче, би имало огромна полза, ако прилагат и онлайн и офлайн кампании за привличане на нови клиенти.

Виж видеото по-долу за 2 конкретни офлайн кампании и 2 конкретни онлайн кампании, с които бързо може да достигнеш до нови клиенти. Под бързо, имам предвид, че това са кампании, които не отнемат много време, за да се реализират.

 

 

Ако искаш да научиш как точно да реализираш тези кампании, за които говоря във видеото, както и още много други по-сложни стратегии за достигане до нови клиенти, регистрирай се за участие в моето 3-дневно събитие Бизнес Ритрийт

Коментирай чрез твоя FB профил