Защо онлайн маркетингът ме дразни понякога?

Александър НиколовБлог, Привличане на клиенти

Както може би вече добре знаеш, аз използвам много онлайн маркетинг канали. И не само това: аз уча и консултирам собствениците на малък бизнес в моите програми как да привличат повече клиенти и да печелят повече пари чрез маркетинг в интернет.

Тогава, защо е това заглавие: че онлайн маркетингът ме дразни понякога? – Причината е, че много хора – голяма част от тях – маркетинг „гурута“ – използват силата на интернет по начин, който е противен, досаден или подвеждащ.

Затова и записах това 4-минутно видео от моравата пред Айфеловата кула: за да ти покажа какво да не правиш в твоя интернет маркетинг и за да те мотивирам да използваш възможностите за достигане до клиенти онлайн по автентичен начин.

Виж какво мисля по този въпрос и ми кажи ти какво мислиш: има ли ситуации, в които и теб те дразни интернет маркетинга и как ще се стремиш да действаш в интернет когато привличаш клиенти.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30-минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил