Как нагласата определя твоите резултати?

Как нагласата определя твоите резултати?

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Всяка промяна, която стартираме в живота си – в кариерата, в личния живот, в бизнеса – първо започва от промяна, която правим вътре в себе си. Ако искаш да отслабнеш, това започва с промяна вътре в теб – в начина ти на мислене. Ако искаш да удвоиш бизнеса си, да печелиш повече пари или да смениш кариерата си – това започва с промяна на твоето мислене.

Нагласата определя както твоите решения, така и дали после ще действаш по тях. От твоята нагласа зависи дали действаш или отлагаш, от нагласата ти зависи дали се поддаваш на притесненията и страховете си или не. И това определя и резулатите, които имаш. Аз вярвам, че нашата външна реалност (как изглеждаме, какви взаимоотношения имаме, какъв доход печелим и т.н.) отразяват нашата вътрешна реалност в момента: какви мисли имаме в главата, какви са нашите убеждения, какви емоции изпитваме….

Виж повече за това как влияе нашата нагласа на нашите резултати в това видео, което записах от прекрасните градини на имението Фонтабльо близо до Париж. Във видеото ти давам и едно специално домашно, с което да откриеш дали твоята нагласа те води към резултатите, които искаш, или обратно – те отдалечава от тях.

 

 

Ако видеото ти беше полезно, сподели тази публикация на твоята стена във Фейсбук. И, разбира се, не забравяй да ми кажеш какво мислиш по тази тема като скролираш надолу и оставиш коментар.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил