Как коучингът променя бизнеса и живота на хората

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

(успешни истории на собственици на малък бизнес)

Много хора вярват, че чрез ментор или коуч могат да направят промени в живота и бизнеса си и да постигнат резултати.

Но много повече хора са скептични, че това може да се случи…

И колкото и да не ми се иска, трябва да кажа, че те имат право. И причините са три:

1.) Повечето обучителни и коучинг програми само научават човека на нещо важно, но реално не му помагат как точно да го приложи и да получи резултати.

2.) Много пъти хората научават много неща, но нямат нагласата, фокуса и дисциплината, с която да ги осъществят.

3.) В други случаи, човек променя драстично нагласата си, има желание да действа в голям мащаб, но се натъква на трудности и просто не знае как да направи някои неща, за да продължи напред.

И точно тези трудности водят до това много собственици на бизнес да нямат резултати и да страдат от липса на достатъчно клиенти.

Много хора обаче получават резултати. И то не какви да е резултати, а изключително силен ръст на бизнеса си. При много от тях тези резултати променят не само бизнеса им, но и живота им с новите възможности, които се отварят пред тях. За да се случи това, според мен, са необходими следните условия:

  • Собствениците на бизнес да имат достъп до стратегии, които доказано работят и които могат лесно да приложат – стъпка по стъпка;
  • Да разполагат с готови шаблони, скриптове и примери, които лесно могат да копират/моделират и да въведат в работата си;
  • Да бъдат напътствани от някого, който вече е направил тези стъпки за себе си и е извървял пътя:
  • Да бъдат в среда с други напредващи бизнес собственици, които ги подкрепят и държат отговорни да въвеждат промените, които са обещали да направят.

В днешното видео ще видиш успешните истории на 6 мои клиенти, за които вярвам, че ще те вдъхновят какво е възможно да постигнеш, когато разполагаш с работещи стратегии, ментор, който да те разтяга, и среда, която те дърпа напред.

 

 

КАКВО ТИ ЛИПСВА В ТВОЯ БИЗНЕС?

Специален тренинг за собственици на малък бизнес,
които търсят решения за устойчив ръст

Коментирай чрез твоя FB профил