Как да зададеш целите си по начин, по който да получиш резултати?

Как да зададеш целите си по начин, по който да получиш резултати?

Александър НиколовБлог, Фокус и продуктивност

Как да зададеш целите си по начин,
по който да получиш резултати?

Всеки успех тръгва от това да поставиш ясен фокус към целта, която искаш. Да, техниките и стратегиите са важни, но реално всичко започва от момента, в който вземеш решение да направиш промяна и да поставиш цели.

Причината повечето хора да не постигат резултати е, че въобще не си поставят цели. Те нямат яснота какво точно искат и така и не го постигат. Или ако го постигнат, е случайно, защото те просто се оставят на инерцията на живота.

Дори и тези, които си поставят цели, обаче, сравнително рядко ги постигат. И причината тук е, че или се отказват, или загубват фокуса към целите си. Голямото мнозинство хора си поставят цели обикновено в началото на годината и после поглеждат отново към тях през октомври-ноември и казват „оо, това очевидно вече не мога да го постигна тази година“.

За да постигаш резултатите,

които искаш в живота си, е важно да спазваш три стъпки, когато поставяш своите цели. Тези стъпки дават възможност да си много конкретен, да имаш причини да не се отказваш дори когато е трудно и, най-вече – да поддържаш ежедневния си фокус към своите цели.

Виж кои са тези три стъпки в това специално видео, което записах в имението Фонтабльо близо до Париж. След това погледни твоята основна цел и виж дали прилагаш стъпките, за които говоря във видеото.

 

 
Ако видеото ти беше полезно, сподели тази публикация на твоята стена във Фейсбук. И разбира се, не забравяй да ми кажеш какво мислиш по тази тема като скролираш надолу и оставиш коментар.

Както ще чуеш и във видеото, тази стратегия е малка част от предстоящата да излезе моя нова книга „Нагласа за резултати“. Тази книга ще ти помогне да настроиш мозъка си така, че да постигаш твоите големи цели. Очаквай я съвсем скоро.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил