Как да се позиционираш като експерт и известна личност, дори и да започваш от нулата?

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Много бизнес собственици на малък бизнес смятат, че няма как да бъдат авторитети на пазара, да имат име и да са много търсени, просто защото не са известни. Сигурно и ти си мислиш, че това е така поради причината, че не си някой, който е познато име и – още повече – известна личност.

Моето вярване е, че всеки може да бъде авторитет и експерт на пазара и дори известна личност. Дори и сега да си никой и да започваш от нулата. Аз самият, когато стартирах коучинг бизнеса си преди 5 години и половина, бях никой. Всъщност бях известен, но със съвсем друго нещо: като финансов анализатор и портфейлен мениджър на финансовите пазари. И това правеше задачата ми още по-трудна: защото никой не ме разпознаваше като експерт в сферата на бизнеса и личностното развитие.

Как стана така, че сега, пет години по-късно, аз съм най-скъпо платеният консултант, който работи със собственици на малък бизнес и един от най-търсените на пазара? И още по-важният въпрос: можеш ли и ти да постигнеш същото?

От видеото по-долу ще разбереш двете ключови стъпки, за да се позиционираш като експерт и авторитет на пазара… ще видиш и конкретна задача, която трябва да направиш, за да се придвижиш сериозно в тази посока. Направи задачата и ми кажи какво мислиш.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил