Ивайла Янкова

ЛикораСкрита категория

Ивайла Янкова, бизнес успехи и резултатиВ началото на месец март 2018 година стартирах обучението си в коучинг програмата на Сашо. През месеци май и юни достигнах най-високите обороти от началото на практиката си и направих скок в печалбата с 50% спрямо същият период миналата година.

Най-ценното за мен до момента е, че успях да избистря цялостната си концепция, оптимизирах много от процесите в работата си, което ми помогна да повиша качеството на услугите и да бъда много по-полезна на клиентите си, като това веднага се отрази и финансово.

Преди да започна работа със Сашо, имах постоянни притеснения за текущите си разходи. Мечтаех за повече сигурност и развитие, но нямах представа как ще ги постигна.

Сега, само няколко месеца след началото на програмата, съм абсолютно убедена в успеха си. Имам повече стабилност и предвидимост, действам с по-голям размах, постигам по-добри резултати в практиката си и съм много по-спокойна и удовлетворена.
И се вълнувам за това, което ми предстои..

Изключително съм доволна, че се включих в Сапфирената мастърмайнд програма „Бизнес растеж“ и нито за миг не съм съжалила за взетото решение. Вярвам, че Сашо притежава всички необходими знания и умения, за да ми помогне да се придвижа към бъдещите ми цели.

И ако някой се съмнява в стойността на работата му и ползата от неговата коучинг програма, може да ми пише на ivayla.yankova@gmail.com. С удоволствие бих споделила по-подробно впечатленията си.

С голяма благодарност,
Ивайла Янкова
Холистичен терапевт
Козметик