Ива Цанова

ЛикораОтзиви от клиенти

Iva Tsanova_photo

Ива Цанова – отзив за постиженията й след коучинг програмата

Здравейте!

Казвам се Иванка Цанова и съм собственик на малка фирма, работеща в сферата на услугите и за производство на компресивни облекла. Харесвам си работата и я върша с желание всеки ден в продължение на 15 години.

Въпреки уникалността на бизнеса ми и опита натрупан през годините, непрекъснатите усилия, които полагах за развитие, подобряване на стоката и услугата, въпреки ползването на все по-съвременни техники, технологии и материали, бях с чувството, че тъпча на едно място и изпускам големи възможности. Имах ясни цели за това къде искам да бъда и какво да постигна, но пътят към постигането им ми бе неясен, объркан, криволичещ. С няколко думи: „Много работа за малки и незадоволителни резултати.“

След няколко месечна работа със Сашо се научих да влагам енергията и усилията си в истински важните и ценни дейности. Станах по-организирана и уверена. Започнах да действам по дългосрочни важни задачи, които отлагах като не спешни. Получих задълбочени и полезни знания в областта на маркетинга, продажбите и правенето на презентации. И резултатите са налице: преместих се в ново помещение в пъти по-голямо от предишното, новите големи разходи не ме плашат, екипът ми нарасна, приходите ми се увеличиха двойно.

Искрено препоръчвам работата със Сашо и неговите програми. Те работят и дават резултати. Ако някой има съмнение, може да ми пише на mail@compresstherapy.com. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Иванка Цанова,
Бизнес собственик