Галя Манчева

ЛикораСкрита категория

Галя Манчева за работата й с Александър Николов

д-р Галя Манчева, Създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

От първия ден в програмите на Сашо до днес, това е най-добрата ми инвестиция, касаеща моите умения като предприемач, която освен че се възвърна за 2 месеца, донесе ползи надвишаващи я 100 пъти. Макар силно да вярвам в позите от подобни програми, тези определено надминаха и най-смелите ми очаквания.
Преди да се включа в програмите на Сашо, аз не бях предприела стъпки към развитие на моя бизнес. Потърсих го и започнах работа с него с много груб вариант на идеята за бизнес. След това много бързо, с помощта на работещите стратегии, които получих, лесно превърнах идеята в работещ бизнес с предвидими приходи.

Преди края на първата година от работата ми със Сашо, имах работещ бизнес, предвидими приходи, които надвишават три пъти доходите ми като експерт във финансовата сфера и които постоянно се увеличават; възвърната инвестиция и пълен график с доволни клиенти. Аз самата имам сигурност и спокойствие, правилна нагласа и среда, в която се чувствам разбрана и подкрепена.
Ако някой има съмнение за стойността на работата със Сашо или неговите програми, може да ми пише на е-мейл g.mancheva@abv.bg. Ще се радвам да поговоря с него за това.

д-р Галя Манчева,
Създател на обучителни и менторски програми
„Вътрешна хармония за работещи майки”

Коментирай чрез твоя FB профил