Д-р Галя Манчева, Бизнес ритрийт’2021

ЛикораОтзиви от клиенти

Галя Манчева за работата й с Александър Николов

д-р Галя Манчева,
Създател на обучителни и менторски програми
„Вътрешна хармония за работещи майки“

„Присъствах на лекция на Сашо в Университета за национално и световно стопанство, където бях в процес на придобиване на докторската ми степен. В онзи момент обмислях и създаването на мои собствени менторски програми като част от целия ми личен бранд и следстие на моето лично ноу-хау. Тогава си казах: „това е бизнес менторът, с когото ще работя”. Не се включих веднага в програмите му, защото имах нужда от почивка след завършването на дисертацията ми, което беше грешка. След година отлагане и лутане, просто си казах: „действам“ и се включих в програмите на Сашо, който за мен беше и остава лидерът в тази индустрия.

Бях изморена поради натоварения ми предходен период и редицата трудности, с които се налагаше да се справям в личен план в онзи момент.  По тази причина не можех да прилагам нещата, през които минавахме в програмите на Сашо, но силата на общността и подкрепата на Сашо ме предвижваха напред, на практика, без усилия от моя страна. След няколко месеца, когато най-после събрах сили и започнах да прилага наученото, графикът се запълни почти мигновено, а инвестицията, която направих, за да се включа и да работя със Сашо, беше възвърната само за 2 месеца. След това постигнах експоненциален ръст в развитието на моите менторски програми, не само по отношение на приходите от тях, но и във всичко свързано с тях.

Към настоящия момент, моите постижения в програмите на Сашо са в две важни посоки. Първата е, че в най-трудния ми личен момент в живота, успях да създам своите менторски програми, който вече помогнаха на десетки дами да трансформират живота си, да успяват пълноценно да отглеждат децата си и да постигат успех на различни поприща. На практика, те реализират и предвидими приходи, които са над моите очаквания. За всичките дейности, с които се занимавам в момента, под ръководството на Сашо, отделям 4 дни в седмицата и имам ваканция по една седмица всеки месец. Другата голяма промяна беше промяната на идентичността ми. Въпреки моето образование, което е да създавам и управлявам големи компании, аз не се чувствах добре и уверено в ролята на изпълнителен директор, макар да я заемах повече от 2 години във фондация, която създадох.

Всички тези промени бяха от значение за мен, за да мога да създам и международна компания, която работи в сферата на изкуствения интелект и европейските регулации, отново с помощта на Сашо.

Коучинг програмата на Сашо ме превърна в една завършена личност!“

д-р Галя Манчева,
Създател на обучителни и менторски програми
„Вътрешна хармония за работещи майки“,
https://consult.mancheva.info