Галя Манчева

ЛикораОтзиви от клиенти

Галя Манчева за работата й с Александър Николов

д-р Галя Манчева Създател на обучителни и менторски програми „Вътрешна хармония за работещи майки”

Когато се включих в програмите на Сашо, бях изтощена и без визия как да развия новия си личен бранд – менторски програми за работещи майки. Като прилагах стратегиите на Сашо стъпка по стъпка, за по-малко от година постигнах ясен и структуриран продукт и пълен график на работа с клиенти. Сега мога да разполагам с времето си и да имам предвидими доходи. Имам визия за години напред и в програмата намирам подкрепа във всеки един момент. Всичко това ми дава спокойствие и не се притеснявам по никакъв начин за бизнеса си.

Благодарна съм, че мога да помагам на толкова много хора и да трансформирам живота им. Маркетингът, на който ни учи Сашо, е изключително интелигентен и почтен и дава резултати.

Всеки един бизнес има нужда от инвестиции, а програмите на Сашо са на първо място инвестиция. Аз следвах всяка една стъпка и още след първите 2 месеца си върнах инвестицията за цялата година. В допълнение, в програмата на Сашо има невероятна среда от предприемачи – хора, с които имаме общ език. Стойността на програмите е 100 пъти по-голяма от инвестицията в тях. Въпреки че от самото начало вярвах в тези програми, не си и представях, че ще получа резултатите, които имам сега.

д-р Галя Манчева
Създател на обучителни и менторски програми
„Вътрешна хармония за работещи майки”