Димитрия Чакова

ЛикораОтзиви от клиенти

Dimitria Chakova_photo3_2017Стартирах „Сапфирена мастермайнд програма“ на „Ликора“ малко след назначаването ми като мениджър „Маркетинг и реклама“ в утвърдена търговска фирма. Имам отлична опитност в областта на рекламата, но познанията ми по маркетинг от университета се различаваха значително от това, което ни преподава Сашо. С огромна радост установих, че те са в синхрон както с дългогодишните ми интереси в областта на психологията и личностното развитие, така и със съвременните тенденции за етика и висок професионализъм в продажбите. Самият Сашо е уникален с това, че не само преподава маркетинг – той живее така, диша така и вярва от цялото си сърце в това, което прави. Той създава една общност от ученици и клиенти на „Ликора“ – хора, възпитани в така дефицитните за днешното време ценности на взаимопомощ и приятелство. Благодарение на наученото се справям отлично с предизвикателствата, които ми поднася новото ми поприще. Върша нещата със самочувствието на човек, въвеждащ иновации, които конкуренцията му смята за „смешни“, но с които научава хората на нещо, с които дава на клиентите си много повече от продукт. Благодарение на неговата обучителна програма във фирмата ни значително се подобриха процесът на планиране и комуникация, работата с клиентите, производителността и продажбите. Колективът стана по-идеен и сплотен.

Осъзнах, че маркетингът е едно велико изкуство и както всичко, което твори красота, изисква много вдъхновение и постоянство. И в това отношение Сашо е пример за един виртуозен артист.

С удоволствие бих споделила впечатленията си с всеки, който би желал да научи повече за мастермайнд програмата на „ЛИКОРА“ на адрес: kanelamed@gmail.com

Димитрия Чакова
Мениджър „Маркетинг и реклама“