Даниела Каменова: само за един-два месеца в началото си върнах инвестицията за цялата годишна програма

ЛикораОтзиви от клиенти

Даниела Каменова за работата й с Александър Николов

Даниела Каменова, преподавател по бълграрски език и литература

„Следях Сашо три години много плахо и с много колебание. Отвътре знаех, че програмата му е нещо добро, но ми трябваше много време, за да се реша да се запиша. И когато взимах решението да се запиша, отново изпитвах ужас и страх, че това не е за мен.
Преди да се включа в неговата програма, разчитах само на обстоятелствата. Работех целодневно и изключително изтощаващо, предвид че работя с деца. В продължение на 6-7 години чаках Съдбата да се отвори пред мен, но реално стоях на едно място. В първата година от работата си със Сашо постигнах 75% ръст на дохода и направих неща, които преди дори не съм си мислела, че мога да направя.

Сашо дава прекрасни шаблони, лесни за ползване дори от хора, които не са се занимавали с маркетинг. Много ми помогна начинът, по който той ни научи да повишим цените си, но и да добавим стойност за хората, с които работим. Много ми беше полезно да се науча как да правя комуникацията с хората, които ме търсят, и сега всички те ме възприемат като експерт. Менторството и получаването на обратна връзка как се справям също бе много полезно за мен.

Днес съжалявам, че загубих 3 години и не се включих по-рано в програмата. Съветът ми към хората е да не правят тази грешка. Аз само за един-два месеца в началото си върнах инвестицията за цялата годишна програма. Важно е човек да реши, че иска промяна.“

Даниела Каменова,
Преподавател по български език и литература