BG 3x:

Tрансформирай бизнеса си в 3 стъпки

Безплатна онлайн коучинг програма за собственици на малък бизнес,
базирана на 3-те стълба от системата на Александър Николов:

BG 3x:

Tрансформирай бизнеса си в 3 стъпки

Безплатна онлайн коучинг програма за собственици на малък бизнес, базирана на 3-те стълба от системата на Александър Николов:

Нагласа за резултати

Планиране и фокус

Привличане на клиенти

bg3x-mobile-background-sasho

От тази 9-дневна коучинг програма ще откриеш как да промениш твоя бизнес, така че той да ти носи повече пари и едновременно с това, да имаш повече свободно време.

Коучинг програмата се води от Александър Николов и включва 3 онлайн тренинга, коучинг сесия „въпроси и отговори“ и общност от собственици на бизнес, които търсят промяна.
Всичко в програмата се случва в затворена FB група.

Ти можеш да постигнеш ръст на твоя бизнес след като откриеш как трябва да промениш мисленето си и подхода си на планиране и след като разполагаш с работещи стратегии за достигане до повече клиенти.

Програмата стартира на 04.04 2024 г. (четвъртък)
в 18:00 часа с онлайн тренинг в реално време.

Програмата завърши.
Следете други събития
на Александър Николов.


Към събитията

9-дневната коучинг програма включва:

Тренинг 1: Нагласа за резултати – 04.04.2024, 18:00 часа

От този тренинг ще откриеш защо повечето предприемачи страдат и не получават резултатите, които искат и какво трябва да промениш, за да не бъде така за теб. Ще откриеш какво в нас диктува резултатите, които имаме и по-какъв начин се самосаботираме без дори да осъзнаваме, че го правим.


Тренинг 2: Планиране и фокус – 08.04.2024, 18:00 часа

От този тренинг ще откриеш какво е много по-важно от това да бъдеш продуктивен. Ще откриеш кои са най-важните неща в бизнеса ти, които трябва да бъдат твои приоритети и как чрез подхода на седмично планиране ще можеш предвидимо да се движиш към твоите цели.


Тренинг 3: Привличане на клиенти – 09.04.2024, 18:00 часа

От този тренинг ще откриеш какви грешки допускат собствениците на малък бизнес в привличането на клиенти и какво трябва да промениш, за да имаш броя клиенти, които желаеш и които можеш да обслужваш. От тренинга ще откриеш и как да се позиционираш така, че да бъдеш първи избор за твоите клиенти и да изключиш конкуренцията.


Сесия „Въпроси и отговори“ – 11.04.2024, 18:00 часа

Възможност да получиш персонализирани насоки конкретно за твоята ситуация в бизнеса: яснота за следващите ти стъпки, конкретни стратегии и стъпки за достигане до повече клиенти, по-голяма печалба и повече време за теб.


Затворена Facebook група:

Всичко в програмата се случва в затворена FB група, в която аз коментирам, давам насоки и обратна връзка и между тренингите.
Бъди заедно в общност с други собственици на бизнес, които също като теб искат да направят голяма промяна.

Да! Аз искам достъп!
Александър Николов

За вашия домакин:

Чрез разработената от него BG 3x система Александър Николов вече 13 години помага на собствениците на малък бизнес да печелят повече пари и да имат повече свободно време. Александър е автор на три книги: „Бизнес растеж“, „Нагласа за резултати“ и „Привличане на клиенти“.

© 2024 Doubleyourbusiness.bg. Всички права запазени.
Начало | Политика за защита на данните | Контакти