Мисия

Ние подпомагаме развитието на предприемаческата екосистема в България, като се фокусираме върху предприемачи, които работят сами или с малки екипи. Техният бизнес след силно развитие в началото е достигнал плато. Основният им фокус е как да привлекат повече клиенти и да печелят повече, да направят резултатите си постоянни и предвидими и да започнат да изграждат най-важните системи, които да им позволят да работят и да се развиват устойчиво.

Нашата мисия е да подпомогнем българските предприемачи в този нелек път, като им дадем необходимите инструменти и ги образоваме. Постигаме целите си чрез предоставяне на безплатни онлайн обучения и обучителни материали, както и чрез организиране на срещи и събития на живо.

Начело на екипа ни от обучители и консултанти е Александър Николов – бизнес консултант и коуч, който помага на предприемачите да привличат повече клиенти, да печелят повече и да имат повече свободно време. Александър с удоволствие дарява голяма част от своите знания и време, за да подпомага развитието на малкия бизнес в България.

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за ръста на вашия бизнес през следващите 12 месеца?
 

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не отделяте време за стратегически поглед към вашия бизнес: да дефинирате кристално ясно вашите цели, да планирате стъпките, с които ще ги изпълните, и да имате яснота за предизвикателствата, които ви спират или забавят.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационната форма.