Мисия

Ние подпомагаме развитието на предприемаческата екосистема в България, като се фокусираме върху предприемачи, които работят сами или с малки екипи. Техният бизнес след силно развитие в началото е достигнал плато. Основният им фокус е как да привлекат повече клиенти и да печелят повече, да направят резултатите си постоянни и предвидими и да започнат да изграждат най-важните системи, които да им позволят да работят и да се развиват устойчиво.

Нашата мисия е да подпомогнем българските предприемачи в този нелек път, като им дадем необходимите инструменти и ги образоваме. Постигаме целите си чрез предоставяне на безплатни онлайн обучения и обучителни материали, както и чрез организиране на срещи и събития на живо.

Начело на екипа ни от обучители и консултанти е Александър Николов – бизнес консултант и коуч, който помага на предприемачите да привличат повече клиенти, да печелят повече и да имат повече свободно време. Александър с удоволствие дарява голяма част от своите знания и време, за да подпомага развитието на малкия бизнес в България.