4 прости стъпки, които да правиш всеки ден, за да постигнеш финансова свобода

Александър НиколовБизнес развитие, Блог

Много е популярно напоследък да се говори за финансова независимост и финансова свобода. И често се говори от хора, които не са постигнали много в тази посока.

Коя е причината за популярността на тази тема? Една единствена – интересът към темата е голям, защото всеки си мечтае да постигне финансова свобода.

Повечето хора обаче само си мечтаят за това и така и не предприемат действия в тази посока. Защото, или смятат, че имат време, или – че просто няма как да постигнат това – защото текущото им положение е достатъчно зле.

Всъщност всеки може да работи за това да има финансова свобода, когато спре да работи – било на 55 или 65 години. За да го направи обаче, трябва да вземе решение за определени действия, които дисциплинирано да следва всеки ден. Аз самият не съм постигнал в момента това състояние. Но със стъпките, които предприемам всеки месец и всеки ден, имам увереността, че, когато съм на 65, ще бъда там, където желая финансово, и ще мога да запазя (и дори да подобря) стандарта си на живот, когато вече няма да е необходимо да работя, за да се издържам.

В това видео показвам четирите ключови стъпки, които аз правя и които вярвам, че всеки може да прави, за да се движи към своите финансови цели.

Скролирай надолу и ми кажи какво мислиш за тези стъпки. Прости ли са или сложни? Има ли нещо, което да не можеш да направиш.

Желаеш ли да изградим заедно стратегия за ръст на твоя бизнес за следващите 12 месеца? Последвай този линк и кандидатствай за 30 минутна безплатна стратегическа коучинг сесия с мен.

Коментирай чрез твоя FB профил