Диамантена програма „БЪРЗА ПИСТА“

Диамантена програмаИндивидуална програма за клиентите,
които искат най-бързи резултати.

Включва:

  • 36 часа индивидуален коучинг,
  • по твой избор или създавам някои от нещата за теб (в рамките на до 2 часа на месец допълнителна работа) или правя обучения на твоя екип – до 6 часа (1 ден) на тримесечие
  • достъп до мен и до всички мои семинари;
  • 30 видео урока,
  • 4 еднодневни събития на живо,
  • постоянна подкрепа по и-мейл и телефон,
  • затворена FB група на всички клиенти

Тази 12-месечна програма е за хора, които са действени и искат бързо да постигнат резултати. В тази програма имаме 36 срещи по 60 минути индивидуален коучинг. С цел да бъдеш на правилната писта и да ускорим процеса по ръст на твоя бизнес аз запретвам ръкави и работя директно с теб по всичко онова, което трябва да променим в твоя маркетинг, системите ти в бизнеса и твоята ментална нагласа, за да получиш бърз резултат. В тази програма аз лично работя някои неща вместо теб: по твой избор или създавам някои от нещата за теб (в рамките на до 2 часа на месец допълнителна работа) или правя обучения на твоя екип – до 6 часа (1 ден) на тримесечие. Целта е максимално бързо да приложиш работещи стратегии в твоята фирма. В тази програма имаш постоянна подкрепа по и-мейл и телефон и достъп до всички мои семинари, които провеждам на живо през цялото време, докато работим заедно. Имаш достъп до 30 видео урока и 4 еднодневни събития на живо заедно с останалите мои клиенти Тази програма дава най-добри резултати, тъй като включва най-много време с мен, повече напътствия и директна помощ от мен.

––––-

Ако сте преценили, че някоя от тези програми е за Вас, можем да направим кратка опознавателна среща (напълно беплатна за Вас), на която да ми разкажете повече за Вашия бизнес, за постиженията досега и предизвикателствата пред Вас. На тази среща заедно ще преценим дали и как мога да Ви бъда най-полезен.

Заявете опознавателна среща във формата по-долу: