Коучинг програми

Формула от 7 стъпки за бизнес растеж™

В различните програми ти получаваш ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направиш, а аз отговарям на твоите въпроси, дискутирам твоите изпълнени задачи и задаваме план за действие за удвояване на твоя бизнес за рекордно време.

Всяка програма е 12 месеца и включва:

  • 30 видео урока
  • 4 еднодневни събития на живо – Трансформиращи дни – заедно с всички останали клиенти в коучинг програмите.
  • 4 виртуални мастърмайнд сесии по 90 минути с останалите клиенти от програмите
  • безплатно участие в Бизнес Ритрийт (3-дневно събитие)
  • безплатно участие в Ден за стратегическо планиране на следващата година
  • затворена FB група на всички клиенти

Отделните програми се различават според времето за коучинг, което имаш с мен. Коя от следните опции е най-подходяща за теб?

____________________________________________________________

Диамантена програма „Бърза писта“Диамантена програма

Индивидуална програма за клиентите, които искат най-бързи резултати.
36 часа индивидуален коучинг, създаване на неща вместо теб, обучение и трениране на  твоя екип, постоянна подкрепа по и-мейл и телефон.

(вижте повече…)

–––––––––-

Платинена програма „Бизнес растеж“Платинена програма

Платинена програма на индивидуален коучинг „Бизнес растеж“
24 часа индивидуален коучинг, постоянна подкрепа по и-мейл.

(вижте повече…)

–––––––––-

Сапфирена програмаСапфирена мастърмайнд програма „Бизнес растеж“:

24 групови онлайн коучинг сесии от по 75 минути , 1 стратегическа инвидиуална коучинг сесия от 60 минути.

(вижте повече…)

____________________________________________________________

Всяка програма включва много практически задачи, доказани стратегии и препоръки, които пестят време. Това означава, че ти няма нужда да преоткриваш колелото, за да получиш ръст в бизнеса си. Аз директно ще ти дам нужните средства за да удвоиш бизнеса си.

Колко дълга е всяка програма?

Всяка програма е с продължителност от 12 месеца и можеш да очакваш, че към средата на програмата ще започнеш да постигаш резултати и да печелиш допълнителни пари (с диамантената програма «Бърза писта» това е вероятно да стане още по-бързо!). След това е вероятно да реализираш значителен ръст на бизнеса си и доходите си. Разбира се, помни, че всичко това е възможно само за хората, които са сериозни, правят домашните и са отдадени на това да получат резултати.

Работи ли тази система? ДА!

Подходът, който следвам, дава последователно резултати при много клиенти (Виж отзивите на някои от тях, с които съм работил или работя в момента). Обърни внимание: за да постигнеш резултати, трябва да си напълно отдаден да предприемаш действия и да имаш ресурсите (желание, време и енергия), за да вървиш напред. Това не е програма за „забогатяване за една нощ“, това не е магическо хапче. Тази програма изисква месеци, за да дадеш възможност на семената, които посеем, да пораснат, но всички мои клиенти, които прилагат стриктно всяка стъпка от Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, успешно са разраснали своя бизнес за много по-малко време, отколкото биха го направили сами. Най-хубавото е, че много клиенти споделят, че са успели да си покрият коучинг инвестицията с директен резултат от своята работа, често само с един-двама нови клиенти.

Желаете ли заедно да изградим стратегия
за ръста на вашия бизнес през следващите 12 месеца?
 

Погълнати от ежедневните задачи по „гасене на пожари“, вероятно не отделяте време за стратегически поглед към вашия бизнес: да дефинирате кристално ясно вашите цели, да планирате стъпките, с които ще ги изпълните, и да имате яснота за предизвикателствата, които ви спират или забавят.

Можете да постигнете това по време на кратка опознавателна среща с мен. Тази среща е напълно безплатна за вас: на нея ще се запозная с вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.

Само натиснете бутона и попълнете регистрационната форма.