Коучинг програми

Формула от 7 стъпки за бизнес растеж™

В различните програми ти получаваш ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направиш, а аз отговарям на твоите въпроси, дискутирам твоите изпълнени задачи и задаваме план за действие за удвояване на твоя бизнес за рекордно време. Коя от следните опции е най-подходяща за теб?

____________________________________________________________

Диамантена програма „Бърза писта“Диамантена програма

Индивидуална програма за клиентите, които искат най-бързи резултати. Включва 3 часа индивидуален коучинг всеки месец и достъп до мен и до всички мои семинари. Аз ще работя директно с теб по всичко онова, което трябва да променим в твоя маркетинг, системите ти в бизнеса и твоята ментална нагласа, за да можеш да го приложиш веднага и да получиш бърз резултат. (вижте повече…)

–––––––––-

Платинена програма „Бизнес растеж“Платинена програма

Индивидуална програма за хора, които искат да предприемат последователни действия и искат да изграждат стратегията си, да планират и да обсъждат своите идеи с мен както и конкретните задачи, по които в момента работят, и чувстват, че могат да прилагат нещата сами като следват напътствията от мен. (вижте повече…)

–––––––––-

Сапфирена програмаСапфирена мастърмайнд програма „Бизнес растеж“:

Програма с комбинирани живи и онлайн сесии за хора, които искат да учат заедно с други като тях и да предприемат последователно необходимите действия за ръст на техния бизнес. (вижте повече…)

____________________________________________________________

Всяка програма включва много практически задачи, доказани стратегии и препоръки, които пестят време. Това означава, че ти няма нужда да преоткриваш колелото, за да получиш ръст в бизнеса си. Аз директно ще ти дам нужните средства за да удвоиш бизнеса си.

Колко дълга е всяка програма?

Всяка програма е с продължителност от 12 месеца и можеш да очакваш, че към средата на програмата ще започнеш да постигаш резултати и да печелиш допълнителни пари (с диамантената програма «Бърза писта» това е вероятно да стане още по-бързо!). След това е вероятно да реализираш значителен ръст на бизнеса си и доходите си. Разбира се, помни, че всичко това е възможно само за хората, които са сериозни, правят домашните и са отдадени на това да получат резултати.

Работи ли тази система? ДА!

Подходът, който следвам, дава последователно резултати при много клиенти (Виж отзивите на някои от тях, с които съм работил или работя в момента). Обърни внимание: за да постигнеш резултати, трябва да си напълно отдаден да предприемаш действия и да имаш ресурсите (желание, време и енергия), за да вървиш напред. Това не е програма за „забогатяване за една нощ“, това не е магическо хапче. Тази програма изисква месеци, за да дадеш възможност на семената, които посеем, да пораснат, но всички мои клиенти, които прилагат стриктно всяка стъпка от Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, успешно са разраснали своя бизнес за много по-малко време, отколкото биха го направили сами. Най-хубавото е, че много клиенти споделят, че са успели да си покрият коучинг инвестицията с директен резултат от своята работа, често само с един-двама нови клиенти.